Известие

Collapse
No announcement yet.

болт горен носач - развиване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mariyan88 Покажи съобщение
    значи имам следниа проблем искам да сменям горните носачи обаче един болт ми се опьва и немога да го отвиа какво ли непробвах и нестава прьсках нагрявах всичко кажете ми даите ми някьв сьвет как мога да го развиа[/

[color="Red"]Хайде да обърнеш малко внимание на правописа!
    Колега и аз преди няма месец сменях тампони на горните носачи, и аз го развих този болт, но впоследствие разбрах, че е нямало никакъв смисъл. Развих амортисьора от ботуша(на калника) свалих биалетата и всичко падна долу. Малко по- трудно се сменя по този начин, но си спестяваш рязането и т.н. !
    Успех!
    П.П. Забравих да кажа,че трябва и подкалника да махнеш първо.
    Last edited by benji_gb; d.m.y г., 18:25.
    Alfa 156 1,6 TS ex
    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
      Колега и аз преди няма месец сменях тампони на горните носачи, и аз го развих този болт, но впоследствие разбрах, че е нямало никакъв смисъл. Развих амортисьора от ботуша(на калника) свалих биалетата и всичко падна долу. Малко по- трудно се сменя по този начин, но си спестяваш рязането и т.н. !
      Успех!
      мерси колега ще пробвам
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 2001
      Alfa Romeo 159, 1,9 JTDM 2007

Comment

Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
        Успех!
        колега точно така го направих и стана много бьрзо за час и полувина смених и двата горни носача мерси на всички кьдето писаха по темата
        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 2001
        Alfa Romeo 159, 1,9 JTDM 2007

Comment

Първоначално публикувано от mariyan88 Покажи съобщение
          колега точно така го направих и стана много бьрзо за час и полувина смених и двата горни носача мерси на всички кьдето писаха по темата
          Радвам се, че съм бил от полза колега
          Alfa 156 1,6 TS ex
          Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
          Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Working...
          X